Egyedi nyakpánt

Magyarországon a Remedy kezdte el a nyakpántok árusítását elsőként, így évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a gyártás terén. Nyakpántjaink a legmagasabb minőséget képviselik, és a legmodernebb technológiával készülnek.

Nyakpánt típusok:

Szatén

A legnépszerűbb, legfinomabb, leggyakrabban rendelt anyag. Tökéletes viselet nyakban, kellemes tapintású, a legkényesebb igényeket is kielégítő kivitelezésre ad lehetőséget. A szublimációs festési technológiának köszönhetően 6 direkt szín, vagy négyszínes megjelenítéssel egészen apró részletek is kiválóan láthatóakká válnak. Akár két teljesen különböző grafika is megjeleníthető a külső és belső oldalon.

 

Thriller

Felhasználását és a megjelenítést tekintve hasonló a szaténhoz, de egy kicsit érdesebb felületű anyag. Keresztirányú apró csíkozás látható, mely az anyag összeeresztésekor keletkezik. Viselete elsősorban nem nyakban, hanem ruhára akasztva ajánlott.

Spot

Thrillerhez hasonló  dupla vastagságú thriller, más tulajdonságaiban ugyanazokkal a paraméterekkel. A még robosztusabb megjelenítés funkcionalitással is párosul. A második generációs kombinált-fejes divat, amikor 3-4 különböző rendeltetésű fej van ugyanazon a szalagon – ennek az anyagnak köszönhető.

 

SL

Leginkább cipőfűzőhöz hasonlító 1 cm-es vastagságban gyártjuk. 100% műszál, nagy kopásállóság. Szintén szublimációs eljárással történik az emblámázás, így ugyanazok a paraméterek érvényesek, mint a szatén és thriller anyagok esetében.

 

Jacquard

Gépi szövés technologiával készül, az adott minta inverz verziója látszik a hátsó oldalon. Három – négy direkt szín megjelenítése lehetséges. Vastagabb anyag mint a szatén, elegáns megjelenés.

 

Woven

A klasszikus „luxus kivitelű” nyakpánt, általában egy erősebb szélesebb anyagra rögzítik rá a külön megszőtt finom textilanyagot ez által a nyakpánt csak egy oldalon grafikázható. A szövött felület általában 0.5 cm-rel keskenyebb az alapszalagnál.

 

Csomagoló szalag

Finomabb, selymes anyag leggyakrabban ajándék csomagok kötözésére használják. A szublimációs  festési technológiának köszönhetően 6 direkt szín vagy négyszínes megjelenítéssel egészen apró részletek is kiválóan láthatóvá válnak.