Egyedi reklámtárgy

A Remedy fő profilja az egyedi reklámtárgyak tervezése és gyártása.

Az egyedi reklámtárgy  testreszabhatóbb, kifejezőbb és eredményesebb az adott termékhez vagy kampányhoz, mint a standard raktártermék.
Gyártása és tervezése egy olyan folyamat amiben közösen hozzuk létre az adott tárgyat vagy szóróajándékot, hogy a célnak 100% megfeleljen.
Ezt kreatív folyamatot foglaljuk össze a következő néhány mondatban:

1. Igény reklámtárgyra

A megrendelő megkeres bennünket akár egy ötlettel, vagy akár a termék megjelölésével melynek promociójához reklámtárgyat keres.

2. Ötlet

Kreativ csapatunk a reklámozott termék jellege, az igényeid, elvárásaid és a rendelkezésre álló anyagi kereted alapján javaslatokat, ötleteket állítunk össze Céged számára.

3. Vizuális megjelenítés

A megfelelő reklám termék kiválasztásban segítségedre lesznek a számodra egyedileg készített látványtervek, melyeket néhány nap leforgása alatt prezentálunk.

4. Árajánlat

A kiválasztott termékekhez pontos gyártási és szállítási adatokkal kiegészített árajánlatot készítünk, melyet igény szerint sávos árképzéssel ellátva, szállítmányozási opciókat és gyártási időtartamot feltüntetve segítünk a céged számára legelőnyösebb megoldás kiválasztásához.

5. Döntés

A termék kiválasztása után, miután az ár és a darabszám is elfogadásra került,  végleges gyártási tervet készítünk, melynek alapján a mintadarab készül.

6. Gyártás és szállítás

A Mintadarab elfogadása után indul a gyártás, majd a csomagolás és szállítás, közben minden fázisról folyamatos és részletes tájékoztatást adunk, így végig figyelemmel kísérheted a termék útját.

7.  Átadás

A kész reklámtermék megérkezik, melyet ellenőrzünk, majd amennyiben megfelelő, kiszállításra kerül céged telephelyére, vagy az általad megadott helyszínre.

8. Visszacsatolás

A promóció lefutása után összegyüjtjük rendeléseddel kapcsolatos tapasztalatainkat és észreveteleit, melyek segítségével még jobban testreszabhatjuk szolgáltatásunkat egy esetleges jövőbeni együttműködés esetén.

 

Kattints a képre korábbi munkáink megtekintéséhez: