Nyomdai szolgáltatás

A Remedy a sztenderd nyomdai technológiák mellett, digitális és nagyformátumú nyomatok készítésével is foglalkozik.

A papír mellett sok egyéb alapanyagra is nyomtatunk úgy mint zászló, textil, molinó, ezeken felül plexire, mágnesre, akrylra, matricákra.
A magas minőségű nyomtatás mellett fontosnak tartjuk, hogy a digitális nyomdai technológiák területén mindig lépést tartsunk a folyamatosan megjelenő újdonságokkal is, így tevékenységeink körét folyamatosan bővítjük. Ezeken felül a sztenderd nyomdai munkákat is örömmel vállaljuk, mint például kiadványok, óriás és normál plakátok, boltdekorációk, DM levelek, prospektusok és egyéb nyomdai termékek gyártását. Bármilyen jellegű nyomdai megrendelést, akár különböző technológiákat is kombinálva, versenyképes áron és rövid határidővel tudjuk vállalni. Tegyen próbát, kérjen tőlünk árajánlatot.

Digitális nyomdai szolgáltatás

Rövid határidőre vállalunk kis és közepes példányszámú egyszínű vagy színes digitális nyomtatást. A kért nyomdai termék határidőre, jó minőségben, az általa megjelölt helyen rendelkezésre áll. A digitális nyomtatás egyik legfőbb előnye, hogy azt az egyedüli nyomda technológiai megoldást biztosítja, hogy akár minden egyes előállított dokumentum részben eltérő, változó információt tartalmazzon bármekkora méretben.

Offset nyomdai szolgáltatás

Nagyobb példányszám esetén az optimális ár-érték arány figyelembe vételével az ofszet nyomtatást preferáljuk: magazinok, szórólapok, brosúrák készítése HEIDELBERG íves ofszet nyomógép alkalmazásával. Teljes körű kötészeti szolgáltatásaink: automata gépekkel, stancolás, perforálás, riccelés, fóliázás, laminálás.

Nagyformátumú digitális nyomtatás

A nagy formátumú digitális nyomtatás területén komplett szolgáltatást nyújtunk. Konfekcionálást és egyéb utómunkákat helyben végezzük, legyen szó zászlóról, speciális textilről, poszterről, vagy egyedi kérésről…A digitális nyomtatás ma egy meglehetősen gyorsan fejlődő terület, ennek megfelelően mi is követjük a technológiai változásokat, teszteljük és használjuk az egyre újabb alapanyagokat. Szeretnénk partnereinknek a választás korlátlan lehetőségét biztosítani a nyomtatható alapanyagok terén. Keress fel bennünket speciális kérdésekkel, kérésekkel és biztosan találunk megoldást.

UV nyomtatás

UV LED technológia digitális nyomtatás egy speciális eljárás melynek során külső hő hatása nélkül UV fénnyeé történik a festék rögzítése, száradási idő nélkül azonalli végeredményt produkálva. A rétegelt fehér szín nyomtatásásval lehetőség van fotóminőségű, színhelyes nyomtatásra akéár színes alapfelületzeken is. Elérehtő legjobb felbontás 1440×1200 dpi. Alkalmazott területek: Fém, fa, műanyag üveg.

3D lenticular nyomtatás

A nyomdaipari palettán különleges színfoltot jelentenek a lenticular, vagy más néven lencselemez termékek. Segítségükkel olyan hatásokat érhetünk el a nyomatokon, mint az animációk, mozgó képek, vagy 3 dimenziós ábrázolások megjelenítése. A lencselemez egy műanyag lemez, mely felületén lencsesorokat alakítanak ki. E lencsék teszik lehetővé a különböző effektusok használatát, mivel ránézeti szögtől függően különböző képeket láthatunk. A lencselemez termék előállítása minden esetben a kreatív egyeztetéssel kezdődik, melynek végeredménye egy lenticular nyomatminta. A minta teljes egészében megegyezik a későbbi lenticular nyomattal, így alkalmas ügyfél általi jóváhagyásra, ill. ez lesz a későbbi gyártás alapja. Sokféla hatás jeleníthető meg technlógia segítsével, mint zoom, animáció, átváltozás, valós 3D. A kész lemezek számtalan módon alkalmazhatóak, pl hűtőmágnesként, matricaként.

Display-ek és stand-ek

Széles választékban kínálunk L és X bannereket, Roll upokat, posztertartó állványokat, illetve igény szerint egyedi display megoldásokat is.